Over mij

Samira Jane werkt al meer dan 10 jaar in de schoonheidsindustrie met liefde en passie voor met name Make-up en Hairstyling

 

Opgegroeid met zussen begon mijn passie voor make-up en haar. Kijken hoe ze zich verkleedden en hun make-up up deden, maakte mij altijd heel erg enthousiast, en op mijn 18e verjaardag gaf mijn zus me mijn eerste make-upboek van de beroemde make-upartiest Scott Barnes, dat echt de weg vrijmaakte voor mij om make-up als carrière na te streven. Naast make-up heeft Samira Jane een enorme passie voor muziek en mode.

 

In 2018 heb ik mijn certificering behaald aan de make-upschool House of Orange in Amsterdam en ben ik ook een gediplomeerd kapper en schoonheidsspecialiste.

 

Momenteel werkt Samira Jane ook als make-up artist voor M.A.C cosmetics en heeft ze gewerkt aan projecten voor de Nederlandse televisie Nederland Ontdekt op RTL 4 en volgde ze ook een masterclass van celebrity visagist Ariel Tejada, bekend van het werken met de Kardashians.

 

Daarnaast blijf ik op de hoogte van alle nieuwe make-up-, haar- en modetrends om mezelf bij te scholen zodat ik je de beste looks kan geven!

 

Samira Jane kan worden ingehuurd voor bruiloften, speciale gelegenheden, evenementen, tijdschriften en fotoshoots.

 

Ik ontmoet je graag in mijn Glam sessie!

 

Meer weten?

Neem contact op en wie weet ligt jouw styling binnenkort in mijn handen!

Contact